Totaal aantal pageviews

zondag 29 oktober 2023

28-10-2023 DSV'61 - Stroe Eindstand 4 - 0

DSV boekt weer een 4 – 0 zege!

Er waren tijden dat de DSV ploeg scoren als een moeilijke opdracht zag. Ogenschijnlijk is daar enige verandering in gekomen: werd er vorige week in Elspeet met 0 – 4 gewonnen, in de wedstrijd tegen Stroe was de marge wederom 4 doelpunten met wederom de nul voor DSV. Vooral in de tweede helft speelde DSV een goede partij.

Voor de thee was DSV volgens trainer Gert Jan Piksen niet scherp genoeg, hij leefde intens(ief) mee langs de kant, niet altijd tot genoegen van de scheidsrechter. Hoewel laurens Dekker weinig te doen had, was hij op z’n best toen de bal na een een goed genomen vrije trap richting de bovenhoek zeilde, hij tikte hem beheerst over de lat.

Na de thee was het vrijwel direct raak: een mooie aanval waarbij Ron Hofmeijer en Jeffrey Schreurs betrokken waren, werd door Wilbur Akster doeltreffend afgerond. Het was dezlefde Akster die een tiental minuten daarna wederom op de goede plek stond toen een goede en snelle aanval over links hem in die riante positie bracht: 2 – 0 .

Hij had de kans op een onvervalste hattrick, ware het niet dat daarvoor Jeffrey Schreurs de aangewezen en goede man is binnen het team. Na een overtreding op de alom aanwezige P atrick Visser benutte hij de strafschop: 3 – 0 .

De zeer jeugdige Pieter Spaan was vorige week de maker van de 0 – 4 tegen Elspeet, ditmaal was hij de man van de assist bij de vierde treffer, Patrick Visser rondde goed af en bracht de 4 – 0 eindstand op het bord.

Volgende week een uitwedstrijd voor DSV, in Veessen wordt er om 14.30 afgetrapt tegen Vevo.

Tekst:  G Hartholt