Totaal aantal pageviews

zondag 10 maart 2024

09-03-2024 DSV'61 - vv Elspeet Eindstand 4 - 0

DSV wint (weer) met 4 – 0 van Elspeet.

Vooraf was DSV het aan zijn stand verplicht om de twee wedstrijden tegen de nr. 14 Wilsum en de nr 13 Elspeet in winst om te zetten. Toch leert het verleden dat dit soms niet de makkelijkste potjes zijn. In dit seizoen echter liet DSV weinig heel van eventuele hoop bij deze tegenstanders. Vorige week werd Wilsum met 4 – 1 verslagen, zaterdag was DSV met 4 – 0 ook veel te sterk voor Elspeet.

In de wedstrijd tegen Elspeet nam John Bosch de plek van Mark Jan Visser in de basis over. Hij speelde back waardoor Mark versluis op het middenveld terecht kwam.

DSV gaf Elspeet weinig zicht op een succesvolle middag en bleef de zwart-witten onder druk houden. Voor de thee wist alleen verdediger Wilbert van Loo te scoren, maar hij kreeg daardoor wel de smaak te pakken…

Mark Jan Visser mocht vanaf minuut 46 starten en gaf meteen zijn visitekaartje af: met een bal vol op de wreef liet hij doelman Visch kansloos en zorgde hij voor 2 – 0.  Daarna wel kansen voor DSV maar frappant was dat het ditmaal niet de voorwaartsen waren die trefzeker bleken! Zowel de 3 – 0 als de 4 – 0 kwamen van Wilbert van Loo! Het leverde hem een mooie publiekswissel op in de 85e minuut.