Totaal aantal pageviews

zondag 3 maart 2024

02-03-2024 vv Wilsum - DSV'61 Eindstand 1 - 4

DSV met drie punten terug uit Wilsum: 1 – 4

Hét doel voorafgaand aan Wilsum – DSV was een overwinning voor de Doornspijkers, hoe dan ook. Dat waren ze o.a. aan hun stand verplicht na de totale offday tegen WZC. In een redelijk goede eerste helft liet de ploeg vanaf het begin zien dat ze zeer gemotiveerd waren in de driepunter. Na 35 minuten stond er een 0 – 3 voorsprong op de borden door treffers van Jeffrey Schreurs, Ron Hofmeijer en Patrick Visser. Vanaf de kant leek het alsof toen de nonchalance al een beetje toesloeg, enigszins begrijpelijk omdat Wilsum weinig tot niets in te brengen had.

In de tweede helft daalde bijna alles, behalve de ergernis van de supporters. Nog meer dan in de eerste 45 minuten werden er kansen/kansjes gemist door onnauwkeurigheid of door te gaan voor eigen succes. Patrick Visser zorgde nog wel voor de 0 – 4, Wilsum scoorde met een boogbal nog de eretreffer, maar daarmee is alles wel verteld over de tweede helft.

Kortom: punten binnen, verder niet teveel aandacht aan geven. Volgende week een thuiswedstrijd voor DSV tegen Elspeet, de ploeg die de laatste weken voor verrassingen zorgt!

Tekst:  G Hartholt