Totaal aantal pageviews

zondag 19 september 2021

Bekerwedstrijd vv Barneveld - DSV'61 Eindstand 2 - 8

DSV door naar volgende bekerronde!

Menigeen had het bereiken van de volgende bekerronde wel min of meer verwacht, maar dat de overwinning van de oranjehemden op v.v. Barneveld zo groot zou uitpakken had niemand verwacht.

Met maar liefst een 2 – 8 nederlaag dropen de Barnevelders na afloop af. Niet één keer in de partij hebben ze ook maar gedacht aan een stunt, daarvoor was DSV te sterk.

Nog steeds niet in de gewenste basis liet DSV er vanaf het begin geen gras over groeien. De 0 – 1 was weliswaar nog een eigen doelpunt van Barneveld, daarna was het DSV wat de klok sloeg. Alleen de eerste 10 minuten van de tweede helft verslapten de Doornspijkers, in deze periode scoorde v.v. Barneveld hun tweede en laatste treffer.

De ruststand was 1 – 4 met doelpunten van Patrick Visser(2x) en Jeffrey Schreurs(penalty). Na de rust evenveel doelpunten, ditmaal kwamen ze van Gerrit Hoekert(2x), Jeffrey Schreurs en Lennart Juffer.

Qua personele bezetting nog wel wat zorgen voor trainer en Elspeter Wim Kroes: doelman Laurens Dekker zeker een zestal weken niet inzetbaar, hopelijk zijn Juffer, Hoekert, Smals en Lieferink volgende week vanaf de 1e minuut er weer bij, Mark van Klompenburg waarschijnlijk nog niet.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Elspeet, de eerste competitiewedstrijd. Voor beide ploegen geldt: een goed begin is het halve werk! De aanvang is om 14.30 uur.

Tekst: G Hartholt