Totaal aantal pageviews

zondag 1 mei 2022

30-04-2022 DSV'61 - Zwolsche Boys Eindstand 5 - 0

DSV geeft Zwolsche Boys geen schijn van kans: 5 – 0

Na de zeer tamme partij tegen Hulshorst heeft DSV in de wedstrijd tegen Zwolsche Boys zich van een veel betere kant laten zien. Na 90 minuten stond er een dik verdiende 5 – 0 score op het scorebord.

In feite was de wedstrijd al na de eerste 45 minuten gespeeld. Vanaf het begin gaf DSV Zwolsche Boys geen meter ruimte waardoor de Zwollenaren niet bij machte waren hun eigen spelletje te spelen. Weliswaar kwamen de Doornspijkers in de 34e minuut enigszins goedkoop aan de 1 – 0 voorsprong, een Zwolsche Boys speler passeerde zijn eigen doelman, maar DSV was ook daarvoor volop in de aanval, terwijl Zwolsche Boys daar zeer weinig tegen in bracht.

Nog voor de thee werd de voorsprong uitgebreid naar 3 – 0 middels treffers van Patrick Visser(38e minuut) en Jeffrey Schreurs(43e minuut). Na de 2 – 0 lieten sommige Zwolsche Boys spelers hun koppie al hangen, na de 3 – 0 was er weinig meer over van hun strijdlust.

De eerste paar minuten van de tweede helft nog een heel kleine opleving van de groenhemden, maar daarna was het oranje wat de klok sloeg. Doelman Dekker had een makkie, hij zag zijn ploeg nog uitlopen naar 5 – 0 door doelpunten van wederom Jeffrey Schreurs(60e minuut) en Stefan Bakker(88e minuut).

Volgende week de uitwedstrijd tegen VIOS in Vaassen, aanvang 14.30 uur.

Tekst:  G Hartholt