zondag 8 maart 2015

07-03-2015 EZC'84 - DSV'61 Eindstand 0 - 2

Vandaag helaas geen actuele foto's van de wedstrijd.
Hieronder het verslag van de site:

De tweede tegenstander in het rijtje van vier tegenstanders uit de staart van de ranglijst, EZC uit Epe, heeft DSV niet van een overwinning af kunnen houden. De 0 – 2 overwinning is weliswaar verdiend te noemen, maar de oranjehemden kunnen alleen qua resltaat 100% tevreden zijn.
Na een sterk begin, waarin EZC weinig tot niets in te brengen had maar DSV te weinig deed met de gecreëerde kansen , vielen de Doornspijkers na een 20tal minuten sterk terug en was er sprake van een aantal hachelijke situaties in de verdediging en bij de doelman. Gelukkig profiteerden de EZC-aanvallers hier niet van, integendeel: in de 26e minuut nam DSV de leiding. Na een individuele actie van Martijn Lieferink had hij op links kunnen passen, maar hij ging voor een hard schot. Dat werd net voldoende van richting veranderd om doelman Van de Vosse kansloos te maken: 0 – 1.

Toen Stefan Bakker in de 51e minuut mocht aanleggen voor een strafschop en deze koelbloedig benutte was de wedstrijd in feite gespeeld. EZC moest met tien man verder en kon geen echte vuist maken, DSV werd misschien wel te nonchalant. Alfred Hofmeijer kreeg en schiep kansen, maar slaagde er niet in om zijn geringe aantal van twee competitietreffers te verhogen.
Menigeen had er vrede mee dat de scheidsrechter een einde aan deze tweede helft maakte, omdat er weinig hoogtepunten te aanschouwen waren geweest. Volgende week opnieuw richting Epe, nu iets verder: om half drie wordt er in en tegen Oene afgetrapt, wederom als koploper in de 3e klasse B met 1 punt voorsprong op ’t Harde.